Vastgoedbeleggen: investeer in vastgoed met Finyotta

Vastgoedbeleggen is het nieuwe ‘slimme sparen’. De rente die je momenteel op je spaarrekening ontvangt, is nog nooit zo laag geweest. Finyotta biedt je een aantrekkelijker alternatief door een rendement van 4,5% per jaar uit te keren op vastgoedobligaties met een looptijd van 10 jaar. Zo investeer je veilig en met weinig risico’s in vastgoed en zorg je voor een stabiele financiële toekomst.


De voordelen van beleggen met Finyotta Vastgoedfonds

Door te beleggen in Finyotta Vastgoedfonds vergroot jij je vermogen, zonder dat je vastzit aan de verantwoordelijkheid om je belegging te onderhouden. Want dit doen wij voor je! Ons vastgoedfonds koopt, transformeert en verhuurt of verkoopt panden en verzorgt zo jouw volledige investering. Het enige wat jij hoeft te doen, is je vermogen beschikbaar stellen en het beleggersrisico aangaan.

De voordelen van beleggen met Finyotta op een rijtje:

  • Laagdrempelig: je kunt al meedoen vanaf 100.000 euro per persoon.
  • Gemakkelijk: wij zorgen voor het rendement op jouw belegging.
  • Zekerheid: je krijgt je rendement elk kwartaal uitgekeerd.
  • Realistisch: 4,5% is een realistisch rendement, wij beloven geen gouden bergen.
  • Betrouwbaar: het Finyotta-team bestaat uit professionals met kennis van zaken.
Vastgoedbeleggen Finyotta Vastgoedfonds

Oprichting van Finyotta Holding

Waarom beleggen met Finyotta Vastgoedfonds?

Finyotta Vastgoedfonds is een beleggingsfonds dat investeert in vastgoed. Dit kunnen woonhuizen zijn, maar ook kantoren, bedrijfspanden, gezondheidscentra, supermarkten, winkelcentra, bankgebouwen, politiebureaus en scholen. Beleggen in vastgoed kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Dit maakt de stap voor de beginnende vastgoedbelegger naar de praktijk vaak groot. Toch is beleggen in vastgoed een interessante manier om een doorlopende inkomstenstroom te genereren en een vermogen voor de lange termijn op te bouwen. Finyotta maakt beleggen in vastgoed toegankelijk voor iedereen. Bij beleggen met Finyotta draag jij niet de lasten, maar profiteer je wél van de opbrengsten.

Beleggen in een vastgoedfonds zorgt voor risicospreiding

Bij beleggen in een vastgoedfonds loop je minder risico dan wanneer je zelf in vastgoed investeert. Als jouw pand onverhoopt in waarde daalt, vervliegt hiermee ook de winst uit je investering. Dat wil je niet! Een vastgoedfonds zoals Finyotta verzamelt kapitaal van diverse beleggers en verspreid dit beleggingskapitaal over meerdere vastgoedprojecten. Daalt een pand nu in waarde, dan wordt dit verlies gedragen door de waardestijging van een andere vastgoedinvestering. Bij Finyotta Vastgoedfonds loop je bovendien minder risico omdat wij hoofdzakelijk beleggen in Nederlands vastgoed.

Hoe werkt beleggen met Finyotta Vastgoedfonds?

Je belegt eenvoudig met Finyotta Vastgoedfonds door een bedrag van minimaal 100.000 en maximaal 800.000 euro per persoon te investeren. Hiervoor koop je bij Finyotta een tot acht vastgoedobligaties aan met een waarde van 100.000 euro per stuk en een looptijd van 10 jaar. Vervolgens ontvang jij tien jaar lang jaarlijks een rendement van 4,5% op elke obligatie (4.500 euro per ingelegde 100.000 euro). Elk kwartaal keren we jouw winst (1,125%) automatisch uit op het door jou opgegeven bankrekeningnummer. Na tien jaar krijg je je volledige investering van ons terug, tenzij je natuurlijk langer wilt investeren.

Wat doet Finyotta met jouw investering?

Met jouw geld en dat van de andere beleggers koopt Finyotta Vastgoedfonds (leegstaand) onroerend goed. Finyotta renoveert deze panden en verhuurt ze aan bedrijven en zorginstellingen, of transformeert ze tot huurwoningen en appartementen. Om ons vastgoedfonds laagdrempelig en transparant te houden, beleggen wij hoofdzakelijk in Nederlands vastgoed. Wij nemen dus geen onnodige risico’s, wat ons en jou meer zekerheid geeft over het behalen van het rendement.

De verhuur en eventuele verkoop van de panden levert ons vastgoedfonds geld op. Dit is de winst die wij jaarlijks als rendement aan onze beleggers uitkeren. Zijn er op enig moment geen vastgoedkansen, dan beleggen wij tijdelijk bij een gespecialiseerd beleggingsbedrijf. Zo ben jij altijd zeker van voldoende rendement.

Wij renoveren panden tot huurwoningen in de vrije sector

Met Finyotta investeren wij bewust in panden die we kunnen omvormen tot huurwoningen en appartementen in de vrije sector. Naar dit type woningen is in Nederland altijd ruimschoots vraag, mede door het forse tekort aan woonruimte. Door te kiezen voor de vrije huursector, zijn wij altijd verzekerd van een huurder en dus van inkomsten uit onze investeringen. Bovendien dragen wij met dit woningaanbod bij aan het terugbrengen van de krapte op de Nederlandse woningmarkt.

Neem contact op