Over Finyotta Vastgoedfonds

Finyotta Vastgoedfonds maakt beleggen in onroerend goed toegankelijk voor beginnende en middelgrote vastgoedbeleggers. Dit doen wij door overzichtelijke obligaties van 100.000 euro per stuk aan te bieden met een looptijd van 10 jaar. Wij beloven geen gouden bergen, maar zeggen een realistisch rendement toe van 4,5% waarvan je elk kwartaal automatisch een vierde deel krijgt uitgekeerd.

Meer rendement op je particuliere spaargeld

De naam Finyotta is samengesteld uit twee delen: ‘Fin’ staat voor financieel en ‘Yotta’ is de grootste officiële getalseenheid die op dit moment bestaat. Finyotta Vastgoedfonds is er voor particuliere beleggers die graag meer rendement uit hun spaargeld willen halen of te maken hebben met een negatieve spaarrente. Heb jij bijvoorbeeld je bedrijf verkocht en wil je je geld zonder veel risico’s laten renderen? Vind je zelf beleggen in onroerend goed ingewikkeld? Laat je vastgoedbelegging dan over aan een expert en geef het uit handen aan Finyotta Vastgoedfonds.

Wij kennen de weg in vastgoedland

Finyotta Vastgoedfonds is de handelsnaam van Finyotta Beleggingen BV. Als specialist in vastgoedbeleggingen zijn wij thuis in beleggingen en kennen wij de weg in de Nederlandse vastgoedwereld. Ons doel is om met onze investeringen winst te maken, zodat jouw spaargeld meer rendement oplevert dan wanneer je het op de bank laat rusten. Wij kopen bewust onroerend goed aan dat we kunnen transformeren tot huurwoningen en appartementen binnen de veelgevraagde vrije huursector. Zo dragen wij meteen een steentje bij aan het terugdringen van de krapte op de woningmarkt.

Vrijgesteld voor de AFM

Door de minimale inleg van 100.000 euro op onze vastgoedobligaties vallen wij binnen het register Vrijgestelden van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). We hebben hiermee geen vergunning nodig en zijn niet onderworpen aan diverse eisen uit de Wet op het financieel toezicht (Wft). Zo zijn wij voor het aanbieden van onze obligaties niet verplicht een goedgekeurd prospectus te publiceren. Uiteraard ontvang je als deelnemer van Finyotta Vastgoedfonds regelmatig updates over de stand van je vastgoedobligaties en krijg je toegang tot de jaarrapporten.

Het team van Finyotta

Finyotta Vastgoedfonds bestaat uit een team van professionals met kennis van de markt en verstand van zaken. Wij onderzoeken nauwkeurig de kansen en wegen de risico’s zorgvuldig af. Zo zorgen wij samen voor de grootste kans van slagen om het toegezegde rendement van 4,5% waar te maken. Als er op enig moment geen vastgoedkansen zijn, beleggen wij tijdelijk bij een gespecialiseerd beleggingsbedrijf. Zo bieden we jou als vastgoedbelegger toch altijd de zekerheid van voldoende rendement.

Het Finyotta-team bestaat uit Edwin Biesheuvel (oprichter en algemeen directeur van Finyotta Vastgoedfonds), Paul Mennema (directeur Crypto Beheerd Beleggen), een huisadvocaat (Ciaran O’Connor) en een vastgoedadviseur.


Edwin Biesheuvel

Edwin Biesheuvel
Algemeen directeur Finyotta Vastgoedfonds
LinkedIn

Paul Mennema

Paul Mennema
Directeur Crypto Beheerd Beleggen

Ciaran O’Connor

Ciaran O’Connor
Huisadvocaat

Interesse?

Neem contact met ons op of schrijf je direct online in op onze vastgoedobligaties.