Inschrijven op obligaties bij Finyotta

Wil je meer rendement op je spaargeld en lijkt beleggen in vastgoed je ideaal? Heb je minimaal 100.000 euro beschikbaar en kun je dit 10 jaar missen? Dan is Finyotta een goede keuze. Finyotta Vastgoedfonds zegt een jaarlijks rendement toe van 4,5%. Een gespecialiseerd team doet verantwoorde vastgoedinvesteringen in hoofdzakelijk Nederlands vastgoed, zodat jij zekerheid hebt over je rendement. Inschrijven op onze vastgoedobligaties kan online.

Je kunt eenvoudig deelnemen door je in te schrijven op een of meerdere vastgoedobligaties met een rendement van 4,5% en een looptijd van 10 jaar. Als deelnemer van Finyotta Vastgoedfonds ontvang je regelmatig updates over de stand van de vastgoedobligaties. Ook krijg je toegang tot onze jaarrapporten.

In 5 stappen investeren in vastgoedobligaties

 • Stap 1: lees de informatie op de website, in de algemene voorwaarden en in de investeerdersovereenkomst goed door en bepaal welk bedrag je wilt inleggen. Het minimum is 100.000 euro en het maximum is 800.000 euro per persoon.
 • Stap 2: vul onderstaand inschrijfformulier online in en klik op Versturen, of download de pdf-versie en stuur deze volledig ingevuld naar beleggen@finyotta.nl of Uiterweg 302, 1431 AW  AALSMEER. Stuur altijd een kopie van je paspoort mee, zodat we jouw inschrijving kunnen controleren.
 • Stap 3: na goedkeuring ontvang je van ons per e-mail de betalingsinstructies. Betaal via iDeal of maak het bedrag over via je bank om je deelname definitief te maken.
 • Stap 4: zodra je betaling bij ons binnen is, krijg je van ons een bevestiging en begint je rendement te lopen.
 • Stap 5: wij keren je rendement ieder kwartaal automatisch uit op de bankrekening met het door jou opgegeven IBAN-nummer.

Wil je eerst vrijblijvend meer weten over investeren in vastgoedobligaties?

Maak een afspraak


Inschrijfformulier

Vul onderstaand inschrijfformulier compleet in en klik op Versturen, of download de pdf-versie en stuur ons deze per post of e-mail. Het is belangrijk dat je een kopie van je paspoort meestuurt. Zonder deze kopie kunnen wij je inschrijving niet definitief maken.
 • De waarde per obligatie is € 100.000 en de maximale investering is € 800.000 per persoon. Je kunt dus meedoen met maximaal acht obligaties.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Voeg een kopie van je paspoort toe voor de verificatie en identificatie. Zonder deze kopie kunnen wij je inschrijving niet definitief maken. Je kunt de afbeelding van je paspoort hierboven toevoegen.

  * Het invullen van deze velden is verplicht.